Dekorationsmålning Stockholm

Professionell dekorationsmålning – ett klassiskt hantverk

Dekorationsmålning i Stockholm är en av de tjänster vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder. Det är få andra målare som klarar av detta och vi kan, tack vare utbildning, hjälpa dig att skapa det där lilla extra. Oavsett om det handlar om en dekorationsmålning i trapphus, om att måla om en möbel i ett specifikt mönster eller om exempelvis ert företag vill ha hjälp med att skapa en inbjudande atmosfär inne på kontoret står vi redo att hjälpa er.

Vi har lång vana av dekorationsmålning i Stockholm och kan visa upp fina referenser från företag, från privatpersoner, från fastighetsägare och från arbeten med exempelvis offentliga miljöer och i historiska lokaler. För oss så handlar det dels om att ta tillvara på den skönhet som finns i historien, men även om att föra gamla traditioner vidare in i vår moderna tid. 


Utbildning i dekorationsmålning

Dekorationsmålning är en ädel konst som återigen blir alltmer attraktiv idag. Det handlar både om att skapa ett unikt och personligt hem samt att bevara en del av vår historia.

Vi blir ofta anlitade i samband med renoveringar av äldre fastigheter och byggnader. Vårt uppdrag är att skapa en vacker och inbjudande entré genom att måla trapphuset med smakfulla färger och sedan sätta pricken över i-et med en dekorationsmålning. 

Dekormålning kräver en känsla för vilka färger som bäst passar materialet som ska målas samt för kundens unika krav, behov och önskemål. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå dina förväntningar och målsättningar när du anlitar oss för en dekorationsmålning. Vi tar även hänsyn till eventuella mönster som är viktiga för dig. Därefter presenterar vi olika förslag för ditt godkännande.

Det är viktigt att vara medveten om att en dekorationsmålning i Stockholm tar tid. Det kräver expertkunskap och noggrannhet ner på detaljnivå.

Vi strävar efter att skapa konstverk som inte bara pryder ditt hem, utan också berättar en historia och skapar en varaktig skönhet.

dekorationsmålning i Stockholm

Dekorationsmålning kräver kunskap

Många av våra kunder blir dessutom överraskade av hur lång tid det tar innan vi sätter igång med att måla. Som med all målning så handlar det om att lägga en grund för det som komma skall. Dekorationsmålning är inget undantag. Tvärtom: det är genom det fokuserade grundjobbet som man når det oklanderliga resultatet. Vårt mål är att skapa en lösning som håller över tid och som är lika snygg om 50 år som den är idag. Genom omtanke, genom passion och genom vår djupa kunskap om dekorationsmålning så kan vi skapa levande miljöer som får folk att stanna upp och betrakta. Vi kan skapa ett levande, estetiskt tilltalande trapphus som ger fastigheten det där lilla, lilla extra.

Vill du veta mer om hur vi arbetar och exempelvis se referensbilder från tidigare projekt så är det bara att kontakta oss. En dekorationsmålning kan - utförd på rätt sätt - vara det som verkligen gör skillnad för trivseln och känslan i en fastighet. Vi hjälper er med detta.

Måleri som tar ditt projekt till nästa nivå