Tjänster

Anlita oss för alla typer av måleri

Vi är en målare i Stockholm som åtar oss alla typer av uppdrag. Vi kan hjälpa dig som privatperson med allt från målning av interiörer, ytskikt och exempelvis fasadmålning - och vi kan hjälpa företag, fastighetsägare och BRF:er med större projekt.

Behöver ni hjälp med att skapa en inbjudande kontorsmiljö så är vi rätt målerifirma i Stockholm för uppdraget. Samma sak om er BRF vill ha en hållbar, professionell fasadmålning: vi planerar jobbet och genomför det på ett tryggt och säkert sätt - inom den överenskomna tiden och till det pris vi avtalat om.

Här nedan följer lite mer information om några av de tjänster vi erbjuder, men innan dess så ska vi även säga att vi erbjuder vår expertis inom egentligen allt som har med måleri att göra. Saknas det något här nedan som du behöver hjälp med så är det bara att kontakta oss. Vi kan säkerligen hjälpa dig med en bra lösning till ett riktigt bra pris!

 • Interiör målning

  Vi har lång vana av att måla om hemma hos privatpersoner och hos exempelvis företag. Vårt mål är att alltid leverera ett högklassigt resultat till ett bra pris. Vi lägger ner ett stort fokus på att förbereda den yta som ska målas. Det blir avgörande för det färdiga resultatet och genom att spackla, slipa, tvätta och i övrigt förbereda ytan så skapas snygga och hållbara resultat. Du kan med fördel anlita oss inför exempelvis en visning där vi effektivt fräschar upp olika ytskikt i ditt hem och ger dig större möjligheter till budgivning och ett högre slutpris.

 • Fasadmålning

  Vi har kapacitet att åta oss både större uppdrag och mindre sådana vad gäller professionell fasadmålning. Oavsett om det handlar om ett projekt hos en BRF eller om en målning av fasaden på din villa så arbetar vi fokuserat och med ett mål i att ge en hållbar - och estetiskt tilltalande - lösning.

 • Tapetsering

  Vill du ha en prisvärd tapetsering utan svinn? Vi står redo att hjälpa dig. Vårt team har lång vana av tapetsering och kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en tapet med ett klurigare mönster, om en mer exklusiv tapet eller en enklare tapet till exempelvis köket.

 • Dekorationsmålning

  Vi har gedigen utbildning och erfarenhet av dekorationsmålning. Det innebär att du kan anlita oss för restaurering av exempelvis ett äldre trapphus - eller om du vill addera det lilla extra till ett modernare sådant. dekorationsmålning kan även genomföras i exempelvis ett barnrum där vi skapar ett motiv som du, och framförallt, dina barn uppskattar. Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

linoljemålarna i Stockholm

Breda kunskaper och lång erfarenhet