Om oss

Linoljemålarna i Stockholm

Det finns några aspekter som skiljer oss från andra företag. För det första är det vår breda erfarenhet. Alla våra anställda är utbildade målare och vi har en gedigen kunskap inom området. Detta gör att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag på ett professionellt sätt.

För det andra har vi en unik kompetens som få andra har. Vi har specialiserat oss på äldre tekniker, som till exempel linoljemålning. Genom att använda denna traditionella metod kan vi både restaurera och bevara äldre hus och byggnader på ett sätt som är perfekt anpassat till moderna tider. Men det betyder inte att vi inte kan applicera denna teknik även på nybyggda hus och villor.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder det bästa inom måleriarbeten, oavsett vilken typ av projekt det handlar om. Med vår erfarenhet, kompetens och unika tillvägagångssätt kan vi leverera resultat som är både vackra och hållbara.

En annan spetsegenskap som finns inom vår verksamhet handlar om dekorationsmålning där vi kan erbjuda riktigt fina och estetiskt tilltalande lösningar för våra kunder. Vill du ha ett specifikt mönster i trapphuset, vill ni ha er logotyp på väggarna på kontoret eller vill du skapa ett unikt uttryck i barnrummet så står vi redo att hjälpa till. Vid en dekorationsmålning så blir kommunikationen avgörande. Vi går igenom dina krav, önskemål, behov och mål och skapar sedan ett resultat som möter dina förväntningar.

Varför ska du välja oss?

Här nedan följer ytterligare några starka argument till varför du ska välja oss som din målare i Stockholm:

  • Fokus. Vi arbetar alltid fokuserat och med kunden i centrum. Resultatet ska ha högsta verkshöjd och arbetet utförs alltid på ett fackmannamässigt sätt. Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda kvalitetsjobb till bra priser. Givetvis med garantier också.
  • Referenser. Vi har många referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. Skillnaden mellan en seriös målare och mindre seriös aktör ligger ofta just i detta. Vi visar med stolthet upp var vi tidigare arbetat och vilka kunder som valt oss. En referens är det yttersta beviset på att vi genomfört ett bra jobb!
  • Flexibilitet. Vi kan alltid anpassa oss efter kundens unika behov och krav. För oss är det en självklarhet att du som kund har sista ordet då du anlitar oss. Vi är med dig hela vägen dessutom - från rådgivning och planering fram till slutbesiktning.
  • Framåtanda. Vi genomför regelbundet utbildningar i syfte att lära oss nya tekniker och sätt att bli lite bättre. Vårt mål är att anamma ny teknik och ny utrustning och genom detta bli snäppet vassare hela tiden.

linoljemålarna i Stockholm

Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med måleri